Navštíveno 6126x

Uvažuji o stropním monitoru (do auta), ale rád bych věděl, jak se montuje. To musím najít ve stropě nějakou příčku a na ni se to přišroubuje nebo co? Musí se sundávat tapecírunk? Budu rád za každé praktické info a ještě lépe foto. Díky.

19.01.2007, 21:16 |
Ricci Montaz na vystuz spajajucu B stlpiky, ak ti ide o bezpecnost, tak jedina spravna moznost...

19.01.2007, 21:17 |
Ricci

19.01.2007, 21:17 |
Ricci
ricci: mas nejakej vetsi otvor na to ne? :-)))

19.01.2007, 21:41 |
Ricci Ten plech je len zaklad, je mensi ako plocha zakladne monitora, ktora sa nan prisrobuje, je to Ok,spolahni sa :-)))

20.01.2007, 01:09 |
FBS Šestikule: Tak jak to dělá Ricci tak přesně takto to nedělej :o))))

20.01.2007, 01:20 |
JR souhlas s Kralikem ....
trochu si pohrát s tlouštkou MDFky...

vybrat to správné lepidlo.....a nalepit. Já nechám lepidlo působit a schnout celou noc....samozřejmě,že MDFka musí být řádně přitlačená ke střeše..

přilepeno....

namontováno...

20.01.2007, 10:46 |
Ricci Vtipalkovia, vy ste nepochopili zakladnu vec a sice to, ze ja som ho zapadnuty tam potreboval mat,aby ho nebolo vidiet! Jasne? :-)
Takto ho absolutne nevidite zvonka,az ked sda vyklopi, nepotrebujem robit reklamu pre zlodejov...

20.01.2007, 10:51 |
Ricci Islo mi o to,aby to bolo co najmensie a netrcalo to zo strechy ako gule na bykovi,preto som dal prec zo zakladne monitora komplet obrubu a cely monitor zapustil do strechy...

Díky všem, tak do toho asi jdu. A kabely normálně prohodím pod tapecírunkem a někde u dveří je vytáhnu?

20.01.2007, 13:30 |
Ricci V pohode ponad tapacir a cez A stlpik dolu pod palubovku
nějak moc vzadu ne? to řidič bude mít za jízdy vykoubenou hlavu :o)))) já bych ho tam moch dát leda pro psa, aby se mi za jízdy vzadu na sedačkách nenudil :o)))
Petura: stropák je pro zadní řadu sedadel...nevím jestli by jsi byl takový střelec a za jízdy se koukal na stropák..kdyby byl vepředu...
Pro přední židle je v tom autě toto:

22.01.2007, 15:31 |
Ricci Tak tak, vpredu sa pozera na iny monitor,stropaky su vzdy pre vzadu sediacich, pripadne leziacich :-)

hoši však já vim, to měl být vtip .... i proto sem tam psal že bych ho tam teď moch mít leda pro psa aby se nenudil ... :o)))))))
sorry za oživení tématu:) čím se dá kvalitně přilepit tam MDFka na strop? díky

10.01.2014, 22:49 |
1kw polyuretanové lepidlo (na autoskla)
bud lep na skla aj s primerom alebo ja pouzivam K+D.
[ Link ]